Inspiratie en Informatie

Vanochtend liet mijn man mij een video zien van ene Simon Sinek, How great leaders inspire action: How Leaders Inspire.

Ik kreeg weer bevestigd wat ik, en jullie, eigenlijk al lang weten.

Inspiration

Inspiration in the garden

Als je ergens in gelooft, kun je spreken en uitleggen vanuit het « waarom » je iets doet. Je gedrag volgt vanuit de overtuiging en is alleen maar een logisch gevolg.
Als een andere persoon ook gelooft in dat doel, dat « waarom », die overtuiging, dan kiest die persoon niet zozeer jouw doel te volgen, maar eerder om samen met jou hun eigen doel te volgen.

Met andere woorden, als ik mijn diensten goed wil neerzetten in de markt, zal ik zelf helemaal overtuigd moeten zijn van het « waarom » van die diensten. En als ik dat dan ben, en dat ben ik, dan zal ik dus ook niet moeten gaan uitleggen « hoe » die diensten werken en « wat » ze allemaal voor voordelen hebben, maar ik zal uitleggen hoe ze mijn leven hebben helpen inrichten en waarom ik denk dat mijn dromen kan verwezelijken.

Mocht mijn overtuiging en « geloof » wellicht overeenkomen met die van jullie, hebben we een basis voor een leuk gesprek en het delen van informatie over het « hoe » en « wat » van de manieren van aanpak die mij helpen.

Vanuit de social media heb ik gekozen voor het bloggen, linkedin en twitteren om met jullie mijn gedachten en ontwikkelingen te delen.

Schrijf je in voor de blog-post en krijg uit de eerste hand informatie die wellicht jou op ideeen kan brengen. Opmerkingen, kritiek en bijval zijn van harte welkom…………….

Esther Celosse
Follow-it

This entry was posted in Inspiring on by .

About Esther Celosse

Esther Celosse has 20 years of experience in Trust and Banking. Since 2009 she works independently as a passionate executive coach, leadership trainer and consultant.She lived and worked in the Netherlands, Curaçao, Chile, Luxembourg, Belgium and France.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 8 =